Om oss

Rørfornying og inspeksjon av alle typer rør.

Nytt Rør AS har som visjon og etablere seg som en ledende aktør innen rørfornying og inspeksjon av alle typer rør.

Nytt Rør AS

Nytt Rør AS ble etablert i 2008 av Mortens Rørinspeksjon og ØPD Solutions. To lokale selskaper med lang erfaring innen arbeid med alle typer rør på land og under vann.
 
Nytt Rør ble medlem av Rørfornying Norge fra etableringen på bakrunn av eiernes erfaring og renomè.
 
I forbindelse med etableringen av et nytt selskap kjøpte Nytt Rør Veolia Miljø sin avdeling innen rørinspeksjon og overtok samtidig to rørinspeksjons biler med operatører som tilsammen hadde over 15 års erfaring innen inspeksjon av ledningsnett.
 
Selskapene omfattes av rengjøring, kontroll, utbedring og produksjon av rør. Nytt Rør kjøpte i 2011 Mortens Rørinspeksjon AS.
 
ØPD Solutions solgte Nytt Rør til Nytt Rør Holding i 2014.
 
Nytt Rør Holding holder idag Mortens Rørinspeksjon AS og Nytt Rør AS.
 
I dag teller avdelingen på Stathelle i Bamble kommune totalt 10 ansatte, og via sitt sterke samarbeid med søsterbedriften Mortens Rørinspeksjon i Kodal, Sandefjord kan vi tilby våre kunder et bredt spekter innenfor rørinspeksjon, rørfornying, høytrykkspyling og tetthet-/trykktesting samt desinfisering av kommunale og private ledningsnett.
 

Kontakt oss

Koronatiltak fra Nytt Rør AS

Vi i Nytt Rør AS holder åpen som normalt.
Det er fremdeles veldig viktig med fungerende avløp og vann til boliger og næringsbygg.

 

Vi smiler og nikker til hverandre og unngår å håndhilse og følger anbefalingene fra myndighetene fra dag til dag. Vi har utarbeidet egne interne rutiner for og ivareta våre kunder og egne ansatte. Selv om mange av oss ikke nødvendigvis selv er i risikogruppene, tar vi solidariske tiltak og tar dette på alvor.

 

Ønsker du ytterligere informasjon om våre tiltak eller for en trygg og rask sjekk, eller utbedring av ditt avløp. Ta kontakt med oss på telefon: 97 00 48 66